Mit tud az uWeb és mivel több, mint más weblapépítők?

Meggyőződésünk, hogy az uWeb értékét és használhatóságát csak abban az esetben ismerheti meg igazán, ha kipróbálja. Erre van a 14 napos ingyenes teszt regisztráció lehetősége. A legfontosabb lehetőségeket, előnyöket megpróbáljuk röviden összefoglalni.

Az uWeb CMS alkalmas egy egyszerű céges weboldal kialakítására, de akár egy szakmai hírportál készítésére is, anélkül, hogy bárminemű informatikai tudást igényelne. Az alábbiakban összeszedjük egyesével a legfontosabb funkciókat, lehetőségeket, amit jelenleg tud az uWeb tartalomkezelő és weblapépítő szoftver. A segédleteink között pedig gyors videó segítséget kap minden egyes funkció használatához, a bemutatók pont alatt pedig egy-egy komplex weboldal kialakítását mutatjuk be. A sok írásos és videó segítség mellett persze várjuk kérdéseit, észrevételeit. Szívesen válaszolunk bármire.

 

 

 

Tartalomjegyzék

 

 

 

Instant, és komplex, mindent tartalmaz

 

Amennyiben kipróbálja az uWeb-et és úgy dönt, hogy megfelel Önnek, nem kell vásárolnia semmit hozzá. A szolgáltatás tartalmazza a tárhelyet, adatbázist, hírelvélküldő rendszert, és a szerkesztői felületet is, természetesen 24 órás ügyfélszolgálattal együtt. Csak regisztrálnia kell, és azonnal szerkesztheti is weboldalát. Domain címet, designt később is változtathat, semmit se kell újra feltöltenie, ha úgy dönt, hogy előfizet a teszt időszak után.

 

Könnyű kezelhetőség, közvetlen segédletek, és szupport

 

Az uWweb ötvözi az egyszerű használatot, és az interaktivitás lehetőségét. Az uWeb legnagyobb előnye a könnyű kezelhetősége a hasonlóan nagy tudású CMS rendszerekkel szemben. Ugyanakkor ilyen egyszerűen használható, szakmai hozzáférést nem igénylő rendszerek általában jóval kevesebb lehetőséget adnak weboldalunk egyedivé, és látogatók által érdekessé, interaktívvá tételéhez.

 

 

Szabad domain választás

 

Az uweb rendszerét úgy alakítottuk ki, hogy szabadon választhasson domain nevet. Az akarmi.uweb.hu subdomain használata nem kötelező, de az azonnali használat, és az ingyenes próba miatt bárkinek alkalmazható. Más cégtől, vagy tőlünk vásárolt domain nevek is használhatóak, semmilyen külön beállítást nem igényelnek.

 

Keresőbarát kialakítás

 

Az uWeb-et alapból keresőbarát módon alakítottuk ki. Vonatkozik ez az oldalak URL címére, az oldalanként, vagy bejegyzésenként szerkeszthető HTML fejlécekre, vagy magára a kódolásra is. Ezen felül fontos, hogy a szolgáltatáshoz járó tárhely is nagyon gyors, és az uWeb-es szerverek kiemelkedő rendelkezésre állást biztosítanak.

 

 

Közösségi terjesztés segítése

 

Az elmúlt években előretörő közösségi média előnyeit mi sem hagyhatjuk figyelmen kívül, így beállítástól függően automatikus közösségi, Facebook megosztási lehetőségek jelenhetnek meg minden bejegyzésnél, vagy oldalon. Könnyen elhelyezhetőek Facebook, Google+, vagy más közösségi dobozok a weboldalak bármelyik részén.

 

 

Egyszerű, de korlátlan lehetőség a tartalomszerkesztésben

 

A bejegyzések szerkesztésében egy egyedileg fejlesztett tartalomkezelő modul segít, melyen egy egyszerű Word szerű felület is elérhető, de akár közvetlen HTML alapú szerkesztésre is van lehetőség.

 

 

Sablon kinézetek, vagy azok módosított változata, egyedi design

 

Az uWeb-en folyamatosan bővülő mennyiségű, minőségi sablon közül választhat weboldala alap megjelenéséül, de egyedi design kérésre is van lehetősége. Az uWeb kódolását úgy alakítottuk ki, hogy egyedi megjelenést szimplán a CSS átírásával, esetleges fájlok feltöltésével lehessen megalkotni. Nincsenek korlátozó, elmozdíthatatlan dolgok, grafikai elemek. Fontos, hogy egy esetleges design váltás esetén minden továbbra is ugyanúgy fog működni, mint azelőtt.

 

Egy weboldal felépítése

 

Szabadon létrehozható és szerkeszthető, akár több szintű menürendszert alkothat meg. Minden menüponthoz egy-egy aloldal tartozik, melyek hagyományos oldal esetében egy szabadon szerkeszthető bejegyzésből állnak, de állhatnak több bejegyzésből, blog szerű, vagy hírportálokra hasonlító struktúrában.

 

 

Publikus vagy üzemeltető általi regisztráció

 

Az oldalaink látogatóiról, cikkeink olvasóiról, ügyfeleinkről fontos adatokat gyűjthetünk össze, ha élünk a publikus regisztráció lehetőségével. Lehetőség van azonban arra is, hogy a weboldal üzemeltetője a számára fontos személyeket maga regisztrálja be a weboldalához.
Mindkét esetben védett információkat tehetünk közzé uWeb weboldalunkon úgy, hogy, ahhoz senki más ne férhessen hozzá.

 

Weboldal, oldalak, bejegyzések hozzáférhetősége

 

A már említett védett elérést a regisztrált, vagy kiemelt személyeknek az egész weboldalra, egy-egy aloldalra vagy akár egy-egy aloldal egyes részeire, bejegyzésekre is korlátozhatjuk, de persze a teljes weboldalunk lehet publikus, mindenki számára elérhető.

 

 

Közvetlen desgin szerkesztési lehetőségek

 

A grafika kialakítása, vagy egy alap sablon módosítása teljesen kötetlen. A weboldal grafikai elemei globálisan, vagy egyes aloldalakra nézve is szerkeszthetőek. Nincsenek korlátozások. Az ehhez szükséges képeket, fájlokat a szerkesztőben feltöltheti. Az oldal kinézetét leginkább befolyásoló CSS pedig kód szinten is szerkeszthető.

 

 

Hírlevél küldés

 

Minden uWeb előfizetőnek van lehetősége hírlevelek küldésére. A könnyebb hírelvél bázis építés miatt nem csak regisztrált felhasználóknak küldhet hírlevelet. Lehetőség van ugyanis kizárólag a hírlevélre történő feliratkozásra, ha a tartalomszerkesztőben egy hírlevél feliratkozó dobozt helyez el valahova. Ez mind a rendszer része.

 

 

Űrlapok létrehozása

 

Lehetősége van űrlapok létrehozására, melyeket a látogatók kitölthetnek, és Ön e-mail-en megkap. Minden űrlap szabadon szerkeszthető kitöltendő mezőket tartalmazhatnak. Egy űrlap lehet egy sima kapcsolat felvételi űrlap, vagy egy részletes ajánlatkérő form is.

 

 

Szavazó egységek létrehozása

 

Sokszor van, hogy meg szeretnénk kérdezni valamiről látogatóinkat, esetleg statisztikát készítenénk látogatóink szokásairól, véleményéről. Ebben segíthetnek a szavazó egységek, melyek weboldalunk bármely részében szabadon elhelyezhetőek.

 

Galériák létrehozása

 

Természetesen a weboldal bármelyik részére bármilyen részére elhelyezhetőek szabadon méretezett képek, de sok kép, fotó bemutatása esetén igényesebb, és átláthatóbb megoldást jelenthet egy képgaléria. A nagy hírportálokhoz hasonló képgaléria megjelenítő egységeket is létrehozhat weboldalán az uWeb-bel.

 

 

Weboldal saját keresője

 

Ha sok tartalmat hozott létre weboldalán, akkor egy weboldalon belüli keresést elősegítő keresőmező könnyebbé tehetné a célzott információhoz való hozzájutást látogatóinak. Ehhez nyújt segítséget az uWeb keresője, melyet weboldalán belül bárhova elhelyezhet.

 

 

Aloldal tartalom nélkül, referált tartalmakkal

 

Elsősorban sok cikket tartalmazó portálokon, hírportálokon szokott előfordulni, hogy a főoldalak Önálló információt nem hordoznak, csak címeket, esetleg pár mondatot, és linkeket az egyes cikkekre. Erre nálunk is van lehetőség. Ha egy aloldalt referált tartalmak megjelenítésére hoz létre, akkor beállíthatja, hogy mely aloldalak bejegyzései, és bejegyzésekre való referenciák jelenjenek meg.

 

 

Minden igény szerint kommentálható

Minden bejegyzéshez, vagy oldalhoz Ön állíthatja be, hogy kommentálható legyen-e. Kommentálhatóság esetén beállíthatja, hogy bárki, vagy csak regisztrált felhasználók tehessék ezt meg.

 

Bezárás
 1. Bejelentkezés

  E-mail:
  Jelszó:
  Bejelentkezés
Bezárás
 1. Előfizetés típusa

  Ingyenes
  Fizetős
 1. Előfizetés típusa

  Ingyenes
  Fizetős
 2. Domain választás

  .uweb.hu

  Tovább
 3. Kapcsolati adatok

  E-mail:
  Jelszó:
  Telefon:
  Ön neve:
  Cég neve:

  Tovább
 4. Kinézet választás

  Később választok
  Válasszon egy kinézetet weboldalához akár most.
  Tovább
  Kiválasztott kinézet: uWeb kinézet 5. Befejezés

  Elkezdem szerkeszteni a weboldalam
 1. Előfizetés típusa

  Ingyenes
  Fizetős
 2. Domain választás  .uweb.hu

  Tovább
 3. Kapcsolati és számlázási adatok

  E-mail:
  Jelszó:
  Telefon:
  Ön neve:
  Cég neve:
  Adószám:
  Székhely:
  Számlázási cím:

  Tovább
 4. Csomag választás

  Tovább
 5. Kinézet választás

  Később választok
  Válasszon egy kinézetet weboldalához akár most.
  Tovább
  Kiválasztott kinézet: uWeb kinézet 6. Befejezés

  Elkezdem szerkeszteni a weboldalam